Csökkenő sorrend beállítás

 

 Ön a legjobbat kapja: igényeinek valóban megfelelő, ugyanakkor gazdaságos alapanyagból és technológiával készült forma ruházatot, illetve munka-és egyen ruházatot tervezünk, figyelembe vesszük iparága speciális igényeit, mint például az elektronikai alkatrészek gyártásához elengedhetetlen antisztatikus anyagszükségességét. 

A célunk olyan ruhát adni az ügyfeleknek, amiben jó érzik magukat a dolgozók, a raktárostól, a vezérigazgatóig.

Olvassa tovább

Mire is jó a Formaruha?

Milyen a praktikus, de kényelmes, elegáns és a céget is méltóképpen képviselő munkaruházat?

A munkaruha funkciója több féle is lehet; védheti a dolgozót, az egyenruha, formaruha képviselheti a céget, kommunikálhat vele. A munkaruházat jelenthet védőruhát, melynél elsődleges szempont, hogy jól tisztítható legyen, valamint egy esztétikus formaruha, egyenruha az eleganciát is, mely az üzleti, társasági élet alapja, de a promóció része is lehet.

Olvassa tovább

Önnek is van formaruha kollekciója?

 

A formaruha, munka ruha egy mindenki által ismert darabja, a benzinkutas egyenruha. Ki ne ismerné, ki ne látta volna még, ezt az egyszerű, de mégis praktikus darabot?

Olvassa tovább

Közeledik az ősz, mikor már nemcsak az üzleti életben, a munka világában, hanem a magánéletben is ismét előkerülnek a női harisnya különböző típusai.

 

Az üzleti életben, nyáron is kötelező a harisnya, hiszen egy tárgyalásra, állásinterjúra, még rekkenő hőségben sem mehetünk csupasz lábakkal. Ilyenkor a testszínű, varrás nélküli harisnya az elfogadott és praktikus viselet.

Olvassa tovább

Férfi ing, férfi póló betűrve, vagy lógatva? És egyéb jó tanácsok …

Egy kedves férfi ismerősöm vetette fel a kérdést, igazából hogy kéne hordani a férfi inget, a férfi pólót, betűrve, vagy lógatva? Természetesen ez is alkalom, nadrág, cipő, és alkat függő.

Olvassa tovább

Spóroljon időt és pénzt, vásároljon kényelmesen, szórakozva, az otthonából. Alakítsa ki szezonális kollekcióját!  Ebben segítséget nyújthat, az egyedülálló szolgáltatásunk is, melynek lényege, hogy "házhoz viszük a boltot"! 

Az ing webshop tökéletes segítség lehet, abban az esetben is, ha a cég alkalmazottainak szeretne nagyobb számban, többféle méretben rendelni a férfi ingek közül. 

Olvassa tovább

Ma a nők szeretik azt gondolni, hogy milyen egyszerű a férfiaknak, hiszen eseményre és irodába az ing dukál, minden más esetben ott a póló.  

Nos ebben van némi igazság, de póló és póló között is nagy a különbség. Miben? Itt a válasz! A férfiak is érzékenyek az öltözékükre, még ha nem is csinálják ezt akkora felhajtással, mint a hölgyek. (Persze a gyengébbik nemnek elnézzük az ilyesmit, hiszen a tetszeni akarás motiválja őket:) )

Olvassa tovább
Csökkenő sorrend beállítás